Help, mijn freelancer is ziek. Wat nu?

ma 12 juni 2017 | Martine

Je kent het vast wel: je wilt graag een uitnodigende mailing of pakkend persbericht laten maken dat binnen enkele dagen de deur uit moet. Wat je doet? Je belt je vaste freelance copywriter. Die neemt niet op. Dan stuur je hem maar een mail met informatie over de opdracht. En dan krijg je een berichtje terug. Hij is ziek. Voorlopig kan hij dus helaas geen werk voor je verrichten...

Wat nu? Zo snel een andere freelancer zien te vinden is vaak lastig. Ze werken niet voor de branche waarin jouw bedrijf zit, ze hebben al genoeg opdrachten voor deze week of ze zijn toevallig op vakantie. Bovendien: als je al zo snel een andere freelancer vindt, zal hij zich eerst nog flink moeten inlezen op jouw project. De kans is groot dat hij daar extra kosten voor rekent. En dan krijg je uiteindelijk misschien ook nog niet het gewenste eindresultaat, omdat hij de materie toch nét niet begrepen heeft.

We zijn gesloten? Nee hoor!

Wat wél handig is om te doen? Kiezen voor een vast team van copywriters, zoals De Huurwoordenaar. Samen zijn wij het hele jaar door beschikbaar. Is er iemand ziek, een dagje vrij of met vakantie? Dan neemt een andere collega het direct over. ‘We zijn gesloten?’ Deze zin komt niet in ons woordenboek voor. In de zomervakantie en alle andere (school)vakanties zijn er altijd meerdere copywriters aanwezig.

Altijd 2 ervaren collega’s voor u aan het werk

Gaan we voor u aan de slag? Dan zorgen we ervoor dat minimaal 2 collega’s zijn ingewerkt op uw project. Zij kennen u en uw dienstverlening algauw door en door. We hebben ruime ervaring in vrijwel elke sector en branche. Dat betekent ook bij nieuwe klanten en nieuwe projecten: minder inleestijd, want ‘we hebben het al eens eerder gedaan’. En wilt u een opdracht op- of afschalen? Natuurlijk kan dat, wij bewegen ons flexibel met u mee. Het belangrijkste is: samen komen tot het beste eindresultaat.

Bel ons!

Dus wilt u snel uw tekst geredigeerd hebben? Op korte termijn iets aankondigen bij de pers? Of uw reclamecampagne professioneel laten uitwerken? Aarzel niet en bel ons! Wij gaan direct voor u aan de slag – en nee ‘niet pas over 3 weken, want dan zijn we weer terug van vakantie’.