Slim distribueren van engagerende content. Daar draait contentmarketing om. Zodat doelgroepen vanuit verschillende invalshoeken uw organisatie tegenkomen, antwoorden vinden en en geprikkeld raken om op uw aanbod in te gaan.

Met effectieve contentmarketing onderscheidt uw organisatie zich met relevante en originele berichten, mét stopkracht. Schakel ons in voor kwalitatieve contentproducties die de actieve en passieve informatiebehoeftes van uw doelgroep voeden.

Door deze content slim in te zetten bereikt u de afzonderlijke personen in uw doelgroep verschillende keren. Zodra hun interesse is gewekt, ontvangen ze op maat gemaakte aanbiedingen en proposities. Uw voordeel: u komt in contact met uw doelgroep, die al geinformeerd is en een hoge aankoopbereidheid heeft.

Voorbeelden

Voorbeelden van engagerende content voor contentmarketing:

  •   Blogs, ervaringsverhalen
  •   Quizzen, checklists
  •   Infographics, visuals
  •   (Video)testimonals
  •   Fotosafari's

De Huurwoordenaar produceert al deze content met precisie. Zo nodig schakelen we in overleg de expertise van onze partners in. Of we werken samen met uw partners. 

Snel en stipt

Contentmarketing vraagt om een stipte planning en een vlotte manier van werken. Uw vaste aanspreekpunt bij De Huurwoordenaar reageert snel, houdt zich aan uw planning en werkt altijd samen met een andere ervaren collega.

Arbeidsmarktcommunicatie

Recruiters en hr-afdelingen staan voor de uitdaging: hoe werf ik nog beter én sneller talenten? Spreek uw ideale kandidaat aan met een onderscheidende wervingscampagne en persoonlijke vacatureteksten.

Win de war on talent
Wij geven u tips en (her)schrijven vacatureteksten, social updates, InMails en artikelen. Vacatureteksten zonder clichés, die heldere verwachtingen scheppen. En we vertalen uw Employee Value Propositions naar geloofwaardige content mét stopkracht.

Samen met u en uw netwerk

Heeft u al samenwerkingen met andere bureaus, fotografen, video-producers of andere contentleveranciers? Wij sluiten ons graag aan. Zo vormen we een waardevolle aanvulling op uw bestaande netwerk.

Flexibele capaciteit

Spoedgeval? Geen paniek. Of het nu om een losse uiting of een grote campagne gaat, onze contentspecialisten leveren wanneer (en waar) u wilt.

Gratis idee├źnsessie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een ideeënsessie. Tijdens een ochtend of middag geven we u een frisse blik op uw doelstelling, aanbod, content, distributie en conversie.