Copy, redactie en content

Voor elke (marketingcommunicatie)uiting is De Huurwoordenaar inzetbaar. We schrijven vanuit de informatiebehoefte van uw doelgroep. Scanbaar, kort, activerend en op het gewenste taalniveau. 

Actuele website

De Huurwoordenaar jaagt in uw organisatie naar nieuws en vertaalt dit naar attractieve nieuwsberichten. Zodat uw website altijd actueel is, uw doelgroep geboeid raakt en uw organisatie online beter vindbaar wordt.
Uiteraard vertalen we uw nieuws ook naar social media-berichten en een periodieke nieuwsbrief. En zo gewenst nemen we ook de verspreiding hiervan voor onze rekening.

Nieuwe website

Nieuwe website? Laat de content schrijven door De Huurwoordenaar. Zodat uw website uw doelgroep informeert, prikkelt en activeert. En uw site beter wordt gevonden in Google. 

Losse uitingen, zoals advertorials, mailings en persberichten

Een uitnodiging voor een evenement. Een advertorial, mailing of persbericht. Een boodschap voor bij een relatiegeschenk. Een speciale tekst voor een uitnodiging. De Huurwoordenaar verwoordt het soepel en bespeelt de nieuwsgierigheid van de ontvanger. 

Whitepapers

Een goed geschreven whitepaper geeft uw doelgroep nieuwe inzichten in een relevant vraagstuk, geeft de voor- en nadelen van diverse oplossingrichtingen en overtuigt de lezer van een specifieke mogelijkheid. Een krachtig instrument om uw doelgroep te overtuigen. De Huurwoordenaar tekent voor de inhoud, opbouw en formulering. 

Free publicity

Nieuws kun je maken en daarin is De Huurwoordenaar specialist. Wij schrijven informerende en enthousiasmerende persberichten en persartikelen, met stopkracht. Die de aandacht vangen van de journalist, redactie of blogger. 

Redigeren

Tekst al klaar? Laat 'm lezen door De Huurwoordenaar. Wedden dat we 't nog een slag kunnen geven? Zinnen inkorten, actiever verwoorden, kleine fouten eruit halen... wij zorgen voor een perfect eindresultaat. 

Nieuwsbrieven, (online) magazines en bromags

Met een periodieke nieuwsbrief zet uw organisatie zichzelf op de kaart. Een (online) magazine of glossy - incidenteel of periodiek uitgegeven - versterkt uw uitstraling nog verder. Terwijl een 'bromag'-combinatie van brochure en magazine, uw aanbod op een attractieve manier etaleert. Met verhalen, rubrieken, columns en verstrooiing. 

Live magazines, voor evenementen

Een 'live magazine' geeft uw evenement meer impact. Direct na afloop ontvangen de aanwezigen een online of gedrukte glossy over de bijeenkomst, mét foto's, verhalen en commercieel aanbod. 

Idee├źnsessie voor uw organisatie

Benieuwd hoe wij uw organisatie kunnen versterken? We maken graag een afspraak voor een ideeënsessie. Tijdens een ochtend of middag geven we u een frisse blik op uw media- en middelenmix, contentkeuze en conversiekansen. Bel ons op 026 737 00 53.