Ondersteuning van salesafdelingen

Verkopen is een vak. En de toegevoegde waarde van salesprofessionals zit ‘m steeds meer in een overtuigende schriftelijke communicatie. Een overtuigende offerte. Een goed geschreven aanbesteding of tender. De Huurwoordenaar tekent ervoor.

Bij De Huurwoordenaar gaan we voor langdurige samenwerkingen. Hierdoor profiteert u van minder inwerktijd: we kennen uw organisatie en gaan direct voor u aan de slag.

  •   Team van tekstschrijvers Er zijn altijd 2 ervaren copywriters op uw project ingewerkt.
  •   Zo flexibel als u wenst Snel capaciteit op- of afschalen? Ons team beweegt zich met uw project mee.
  •   Ervaring in vrijwel elke sector Wij hebben ruime ervaring B2B en B2C. Van zakelijke dienstverlening, technology en telecom tot cure & care, hospitality en accountancy.

Bids en aanbestedingen

Wij ondersteunen organisaties in bid- en aanbestedingstrajecten. Overtuig met complete, correcte en duidelijk geformuleerde antwoorden op de gestelde vragen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de tekst past in het vastgestelde sjabloon.

Vanuit onze ruime ervaring met bids en aanbestedingen voorzien we u graag van tips voor de inhoud, opbouw en formulering van de documenten. Wij zijn bekend met zowel traditionele EMVI-tenders als BVP-trajecten.

Ontwikkeltraject voor salesprofessionals

Wij helpen salesafdelingen met effectieve schriftelijke communicatie. In onze schrijftrainingen leren salesprofessionals kwalitatief betere offertes en aanbiedingen op te stellen, in minder tijd. Ook besteden we aandacht aan verzorgde correspondentie.

Schrijven van offertes en aanbiedingen

Offertes laten opstellen of controleren en redigeren? Ook hiermee helpt De Huurwoordenaar u graag.

Maak voordelig kennis

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Salesafdelingen krijgen 30% korting op de eerste samenwerking. U ontvangt vooraf een offerte voor de werkzaamheden.