Ondersteuning van salesafdelingen

Verkopen is een vak. En de toegevoegde waarde van salesprofessionals zit ‘m steeds meer in sterke schriftelijke communicatie. Een overtuigende offerte. Een goed geschreven EMVI- of BVP-document. De Huurwoordenaar tekent ervoor.

Bij De Huurwoordenaar gaan we voor langdurige samenwerkingen. Hierdoor profiteert u van minder inwerktijd: we kennen uw organisatie en zijn sneller inzetbaar.

  •   Team van contentspecialisten Er zijn altijd 2 ervaren specialisten op uw project ingewerkt.
  •   Zo flexibel als u wilt Snel capaciteit op- of afschalen? Ons team beweegt zich met uw project mee.
  •   Ervaring in talrijke sectoren Wij hebben ruime ervaring B2B en B2C. Van zakelijke dienstverlening, technology en telecom tot FMCG, cure & care, hospitality en accountancy.

Bids en aanbestedingen winnen

Wij ondersteunen organisaties met complete, correcte, overtuigende en duidelijk geformuleerde antwoorden op de gestelde vragen.
Dankzij onze ruime ervaring met bids en aanbestedingen voorzien we u graag van tips voor de inhoud, opbouw en formulering van de documenten. Wij zijn bekend met zowel traditionele EMVI-tenders als BVP-trajecten.

Training 'Converterende offertes schrijven in minder tijd'

In onze training 'Converterende offertes schrijven' leren salesprofessionals kwalitatief betere offertes en aanbiedingen op te stellen, in minder tijd. Uw organisatie boekt meer conversie en houdt meer tijd over voor sales.

Offertes en aanbiedingen reviewen

U wilt dat uw offerte scoort. Onderwerp 'm daarom aan de kritische externe blik van De Huurwoordenaar. Wedden dat we een of meer verbeterpunten zien?