Ondersteuning van bureaus

Bent u als bureau op zoek naar een vaste copywriter of contentproducer? De Huurwoordenaar werkt graag samen met (online) reclame-, marketing- en communicatiebureaus. Wij zijn flexibel, snel, zorgvuldig, voegen ons in elke teamsamenstelling en zijn het héle jaar beschikbaar.

Een vlijmscherpe doorvertaling van uw concept of strategie voor uw opdrachtgever. Hier draagt De Huurwoordenaar graag aan bij, met ontvangergerichte copy en content. U kiest zelf: wij schrijven als ghostwriter van uw bureau of wij voegen ons in uw teamsamenstelling.

Zo flexibel als u wenst

Schakel ons in als flexibele schil, op projectbasis of incidenteel. Snel capaciteit op- of afschalen? Ons team beweegt zich met uw project mee.

  •   Geen verplichtingen U zit niet vast aan ‘dichtgekitte’ contracten of andere verplichtingen. Schakel ons in naar behoefte, werk prettig met ons samen en lever meer waarde aan uw klant.
  •   Whitelabel Voer de volledige dienstverlening zo gewenst onder uw eigen naam.

Team van tekstschrijvers
Er zijn altijd 2 ervaren copywriters op uw project ingewerkt.

Ervaring in vrijwel elke sector
Wij hebben ruime ervaring B2B en B2C. Van zakelijke dienstverlening, technology en telecom tot cure & care, hospitality en accountancy.

Gratis ideeënsessie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We verwelkomen u graag voor een gratis ideeënsessie. Tijdens een ochtend of middag geven we u een frisse blik op uw copy.