Ondersteuning van marcom-afdelingen

Toegespitste en doeltreffende copy voor elke uiting. Altijd ontvangergericht, snel, precies en nauwkeurig. De Huurwoordenaar fungeert graag als flexibele schil van uw  (marketing)communicatieafdeling. Zonder contracten en verplichtingen.

Schakel ons in voor uw mailings, persberichten, nieuwsbrieven, nieuwsberichten, interviews, artikelen, whitepapers, blogs, brochures, videoscripts, (SEO)content voor websites en campagnematerialen.

  •   Team van tekstschrijvers Er zijn altijd 2 ervaren copywriters op uw project ingewerkt, van wie er altijd minimaal 1 beschikbaar is.
  •   Zo flexibel als u wenst Copywriting voor een groot project, een incidentele uiting of een doorlopende campagne? Wij leveren flexibel de gevraagde content.
  •   Ervaring in uw sector Wij hebben ruime ervaring B2B en B2C. Van zakelijke dienstverlening, technology en telecom tot cure & care, hospitality en accountancy.

Aan een half woord genoeg

Bij De Huurwoordenaar gaan we voor langetermijnrelaties. Wij verdiepen ons in uw organisatie en na verloop van tijd kennen wij uw behoeften door en door. Dat betekent: minder inwerktijd per project en snel resultaat. Aan een half woord hebben we genoeg. En bij De Huurwoordenaar heeft u géén afnameverplichting.

Samen met uw partners

Werkt u al samen met een (strategisch) bureau en andere  partners? Wij doen wat u ons vraagt en gaan niet op de stoel van anderen zitten. We werken sámen en vormen een waardevolle aanvulling op uw bestaande netwerk.