Ondersteuning van marcom-afdelingen

Toegespitste en doeltreffende content voor elke campagne. Altijd ontvangergericht, engegarend en activerend. De Huurwoordenaar fungeert als flexibele schil van uw (marketing)communicatieafdeling. 

Aan een half woord genoeg

Bij De Huurwoordenaar gaan we voor langetermijnrelaties. Wij verdiepen ons in uw organisatie en na verloop van tijd kennen wij uw behoeften door en door. Dat betekent: minder inwerktijd per project en snel resultaat. Aan een half woord hebben we genoeg.

  •   Team van contentspecialisten Er zijn altijd 2 ervaren specialisten op uw project ingewerkt, van wie er altijd minimaal 1 beschikbaar is.
  •   Zo flexibel als u wenst Content voor een groot project, een incidentele uiting of een doorlopende campagne? Wij produceren snel en staaan altijd in voor onze hoge kwaliteit.
  •   Ervaring in uw sector Wij hebben ruime ervaring in B2B en B2C. Van zakelijke dienstverlening, technology en telecom tot cure & care, hospitality en accountancy.

Schakel ons in voor mailings, persberichten, nieuwsbrieven, nieuwsberichten, interviews, artikelen, whitepapers, blogs, brochures, videoscripts, (SEO-)content voor websites en campagnematerialen.

Samen met uw partners

Werkt u al samen met een (strategisch) bureau en andere  partners? Wij werken sámen en vormen een waardevolle aanvulling op uw bestaande netwerk.