Laat uw mensen beter schrijven

Van professionele e-mails tot overtuigende offerte- en bidteksten. Geef met elke tekstuele uiting uw visitekaartje af! In onze training leren uw mensen beter schrijven, met meer plezier, in minder tijd.

We schrijven vaak ambtelijk, vormelijk, met passieve vormen. Dit brengt de lezer niet op het puntje van zijn stoel. Wat u uiteraard wel wilt bereiken met uw (commerciële) teksten. In onze schrijftrainingen ontwikkelen deelnemers de vaardigheden om de lezer te betrekken bij het onderwerp, te activeren, te overmeesteren met taal. Een correcte spelling vormt de randvoorwaarde.

Altijd 100% maatwerk

De Huurwoordenaar ontwikkelt elke training volledig op maat, met voorbeelden uit het eigen schrijfwerk van deelnemers. We gaan steeds in de praktijk aan de slag met concrete adviezen, gebaseerd op de leerdoelen en -vragen vanuit uw organisatie.

Een greep uit de mogelijkheden (combineer gerust):

  •   Creatief schrijven
  •   Vacatureteksten
  •   Winnende offertes
  •   Bid- en tenderteksten
  •   SEO-copywriting
  •   Blog en social media
  •   Professioneel e-mailen

Uitgelicht: winnende offertes

Wat maakt een winnende offerte? Dat is een combinatie van actief, aantrekkelijk en klantgericht schrijven. Ook de structuur, presentatie en een foutloos taalgebruik zijn cruciaal. Kortom: het schrijven van een winnende offerte is een vak apart.

Uitgelicht: bid- en tenderteksten

Bij bid- en tenderteksten zijn vaak veel verschillende professionals betrokken. In onze training leren bidmanagers om toch tot een compact eindresultaat te komen, dat exact beantwoordt aan de vraag van de klant. Ook kunnen deelnemers vaardigheden ontwikkelen om in BVP- ofwel prestatie-inkooptrajecten de stellingen effectief te beantwoorden.

Uitgelicht: professioneel e-mailen

Een e-mail is een brief. Het geeft een visitekaartje af voor uw organisatie. Waarom wordt er zo vaak oneigenlijk gebruik gemaakt van dit medium? In dit trainingsonderdeel zetten we de norm voor professioneel e-mailen.

Vertel ons uw wensen

Heeft u zelf ideeën? Wij luisteren graag naar uw wensen. Elke schrijftraining vindt plaats op een locatie naar wens of op ons kantoor in Arnhem.

Trainingspartner van BOS

Verkopen is een vak. En de toegevoegde waarde van salesprofessionals zit ‘m steeds meer in een overtuigende schriftelijke communicatie. Als partner van BOS (Business Opportunity School) verzorgt De Huurwoordenaar schrijftrainingen voor sales-, service- en retailmedewerkers. Het doel: hogere verkoopcijfers en langdurige klantrelaties.