Onze bloghelpdesk helpt u zakelijk bloggen

Waarom is uw organisatie de beste in haar soort? Laat het uw mensen vertellen, in authentieke blogs. Bij zakelijk bloggen zijn collega’s de ambassadeurs van uw bedrijf. Echte verhalen van echte medewerkers spreken immers tot de verbeelding.

Zakelijk bloggen is één ding, maar uw blog continu up-to-date houden is een tweede. Met de bloghelpdesk bent u verzekerd van continuïteit bij zakelijk bloggen. Ons team:

  •   houdt continu vinger aan de pols
  •   inspireert met onderwerpen voor zakelijk bloggen
  •   biedt redactie, schrijftips of ghostwriting

…zodat u altijd zeker bent van een actueel blog.

De bloghelpdesk

U wilt zakelijk bloggen om uw organisatie bekendheid te geven. Of u wilt dat uw mensen vaker van zich laten horen over uw producten of diensten. De Huurwoordenaar helpt bedrijven hun expertise uit te dragen, met de bloghelpdesk.

De bloghelpdesk helpt bij zakelijk bloggen De bloghelpdesk helpt bij zakelijk bloggen

Samen nemen we alle doelstellingen met u door. Daarna richten wij een bloghelpdesk op maat in. Onze bloghelpdesk biedt uw medewerkers ondersteuning bij het zakelijk bloggen en staat paraat met praktische tips en adviezen.

Hoe mogen wij u helpen?

We kunnen professionals op verschillende manieren helpen om een goed vakinhoudelijk blog te publiceren. Ook bij zakelijk bloggen draait het vooral om: plezier hebben. Daarom ondersteunen wij uw medewerkers op de manier die voor hen wérkt:

  •   Vragenlijst We stellen een gerichte vragenlijst op, die uw medewerker invult. Van de antwoorden smeden wij vervolgens één lopend verhaal.
  •   Interview Wij interviewen uw medewerker, telefonisch of face-to-face. Vervolgens werken wij het gesprek uit in een blog.
  •   Blogging on wheels Vaak onderweg? Gebruik deze tijd nuttig. Bel ons vanuit de auto en vertel ons uw verhaal. Dan werken wij het graag uit tot een mooie blog.

Uiteraard is het ook mogelijk om een blog naar eigen inzicht op te stellen. De Huurwoordenaar fungeert graag als eindredactie. Gaat u zelf aan de slag met zakelijk bloggen, ontdek dan onze tips in het artikel ‘Zakelijk bloggen in 4 stappen’.

Meer informatie of offerte?

Hoe start u met zakelijk bloggen? Hoe enthousiasmeert u collega’s om mee te doen? Hoe houdt u grip op de kwaliteit van de teksten? Neem contact met ons op, wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Nu 495 euro per maand

Wilt u een levendig zakelijk blog? Wij nemen al het werk graag uit handen. Een telefonisch interview kost maar een half uurtje. Het verhaal werken we uit tot een professionele blog.

Voor 495 euro per maand* verzorgt De Huurwoordenaar:

  • Om de week een nieuwe blog
  •  Doorvertaling op social media

* Spelregels: exclusief btw, op basis van telefonisch interview, 1 correctieronde per blog inbegrepen.